...
28ης Οκτωβρίου 30, Αγ. Ιωάννης Ρέντης 182 33
210 4124640
info@paperq.gr

Πράσινη Εξέλιξη:
PaperQ & Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα

Στην εποχή όπου..

η προστασία του περιβάλλοντος αποκτά όλο και περισσότερο έρεισμα, η PaperQ καταδεικνύει τη δέσμευσή της στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος με πρωτοποριακές λύσεις. Μέσω της χρήσης κορυφαίων οικολογικών υλικών, η εταιρεία αναδεικνύεται ως πρωτοπόρος στον τομέα της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.

Η ανησυχητική αύξηση των πλαστικών απορριμμάτων στις θάλασσες και τους ωκεανούς έθεσε την ανάγκη για αλλαγές. Σε αυτό το πλαίσιο, η PaperQ πρωτοστατεί στην εξάλειψη των προϊόντων μίας χρήσης που περιέχουν πλαστικό, με την πρωτοποριακή σειρά από σουπλά και θήκες για μαχαιροπήρουνα. Αυτά τα προϊόντα είναι βιοδιασπώμενα και ανακυκλώσιμα, συμβάλλοντας ενεργά στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων.

Επιπλέον, η εταιρεία υιοθετεί τα χαρτιά από γρασίδι “GRASS PAPER,” προσφέροντας υλικό φιλικό προς το περιβάλλον. Με μια διαδικασία εκτυπώσεων που είναι επίσης φιλική προς το περιβάλλον και μελάνια νερού που είναι ασφαλή για χρήση στην εστίαση, η PaperQ αναδεικνύει την επίκτητη συνείδηση της για μια πιο βιώσιμη και υγιή περιβαλλοντική πραγματικότητα.

Με αυτές τις καινοτόμες επιλογές υλικών, η PaperQ ανοίγει τον δρόμο για μια πιο πράσινη, βιώσιμη και υπεύθυνη κατανάλωση. Συνεισφέροντας στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος, η εταιρεία καλωσορίζει έναν πιο βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωής.

Κάντε Εγγραφή στο Newsletter μας!

Επικοινωνία

Ακολουθείστε μας

Design & Development by DIVISION X

 © 2022 PAPER Q

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.