...
28ης Οκτωβρίου 30, Αγ. Ιωάννης Ρέντης 182 33
210 4124640
info@paperq.gr
THYKES
PAPER Q
Θήκες για Μαχαιροπήρουνα

GRASS PAPER

Παράγονται από ανακυκλωμένο χαρτί και γρασίδι 100gr/m2. Αναδεικνύουν μοναδικά την ECO την εικόνας του εστιατορίου σας, είναι υψηλής ποιότητας και πολύ ανθεκτικά στη χρήση τους. 4 λόγοι που κάνουν τη διαφορά.

1. Η παραγωγή τους γίνεται με εξοικονόμηση νερού κατά 99,9%.
2. Εξοικονόμηση ενέργειας περίπου 97%
3. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά.
4. Έως και 75% μειωμένες εκπομπές CO2 στην διαδικασία παραγωγής τους.

VENETIAN LUXURY PAPER

Παράγονται από ανακυκλωμένο λείο χαρτί με glitter 90gr/m. Αναδεικνύει μοναδικά την ECO εικόνα του εστιατορίου σας, είναι υψηλής ποιότητας και πολύ ανθεκτικά στη χρήση τους. Τα μελάνια που χρησιμοποιούνται είναι νερού γεγονός που τα καθιστά αβλαβή και απολύτως ασφαλή για κάθε χρήση στην εστίαση.

HAVANA PAPER

Παράγονται από ανακυκλωμένο γκοφρέ χαρτί και είναι 45gr/m. Αναδεικνύουν μοναδικά την ECO την εικόνας του εστιατορίου σας, είναι υψηλής ποιότητας και πολύ ανθεκτικά στη χρήση τους. Τα μελάνια που χρησιμοποιούνται είναι νερού γεγονός που τα καθιστά αβλαβή και απολύτως ασφαλή για κάθε χρήση στην εστίαση.

100%

Ανακυκλωμένα οικολογικά χαρτιά!

PLAIN PAPER

Plain θήκες με πλούσια χρώματα και σχέδια. Παράγονται από 100% ανακυκλώσιμο χαρτί 45gr/m. Αναδεικνύουν την εμφάνιση της εικόνας του εστιατορίου με υψηλή παροχή υπηρεσιών στους πελάτες. Τα μελάνια που χρησιμοποιούνται είναι νερού γεγονός που τα καθιστά αβλαβή και απολύτως ασφαλή για κάθε χρήση στην εστίαση.

YELLOW CRAFT PAPER

sust-03

Συνδυάζονται άψογα με τα σουπλά Yellow Craft. Είναι κλειστού τύπου (άνοιγμα στην πάνω πλευρά). Αναδεικνύουν την εμφάνιση της εικόνας του εστιατορίου με υψηλή παροχή υπηρεσιών στους πελάτες. Τα μελάνια που χρησιμοποιούνται είναι νερού γεγονός που τα καθιστά αβλαβή και απολύτως ασφαλή για κάθε χρήση στην εστίαση.

Κάντε Εγγραφή στο Newsletter μας!

Επικοινωνία

Ακολουθείστε μας

Design & Development by DIVISION X

 © 2022 PAPER Q

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.